Kedves Látogató ! Kérjük írjon vendégkönyvünkbe !

Köszönjük, hogy megtekintette weboldalunkat és reméljük hamarosan ismét ellátogat hozzánk. Bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatosan szívesen állok rendelkezésére. Elérhetőségem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tisztelettel: Kemény Endre

Üzenet küldése


Endre

Látogassanak el a marosvécsi Kemény kastélyba!


Béla

Nagy örörm, hogy újraindult a weboldaluk és megjelentek a jobbnál-jobb új információk!! Köszönet a sok munkáért!


Bihari Zoltán
Üdvözletem, Egy boroscímke miatt írok. A felirata szerint báró Kemény Árpád pincészete. Tudnának segíteni, hogy mikori lehet? Ha kapok egy e-mail címet, küldöm a képet.

Nagy Kemény Géza
A Kemény Auguszta kulturális Egyesület egy működő , nagyon aktív egyesület! http://www.firme.info/asociatia-cultural-artistica-2727kemeny-auguszta2727-cui32658560/ Tisztelettel! Nagy Kemény Géza elnök!

Nagy Kemény Géza
Az alapítványok rovatban vettem észre, hogy a Kemény Auguszta Kulturális és Szolgáltató egyesület nem szerepel. Tudom az nem alapítvány,csak egyesület, de a kastély ügyeit, adózását azon keresztül intézem! Tisztelettel Nagy Géza

Gallai Lajos
Tisztelt Kemény család ! Mellékelten megküldöm atyai nagypapám részére Kolozsvár, 1934.-ben kiállított Díszoklevelet. Családi nevünk akkor még Gajer volt. Néhai nagyapám, Erdélyi szász nemesember volt, aki annak idején nem volt hajlandó letenni a román esküdt, ezért kitelepítették,és Magyarországra költözött családjával - Vasvárra, ahol bírósági elöljáróként dolgozott. Édesapám két testvére (nővére, bátyja) még Erdélyben születtek, édesapám már Magyarországon, Vasváron, 1922-ben. Nagyapám valamikor később (gondolom kényszer hatására) megváltoztatta a családi nevet : GALLAI -ra. Én 1959-ben 'már' Gallai - ként születtem. Sajnos édesapám sem él már, 1997-ben hunyt el. Ezen díszoklevelet már gyerekkorom óta ismerem, és nagy becsben tartva őrzöm a mai napig, és ezt fogják tenni a fiaim is (Balázs és Gábor). Most a napokban nézegettem a régi családi emlékiratokat, és kerestem rá az interneten, hogy van-e bármilyen írásos dokumentum ezen Díszoklevélről. Nagy örömömre találtam rá a Kemény család honlapjára. Csatolom néhai nagyapám részére kiállított Díszoklevelet, hogy ezzel is méltó emléket állítsak neki, bízva abban, hogy nagyapám díszoklevele is felkerül minél előbb a 'világhálóra'. Kaposvár, 2017.január 10. Baráti üdvözlettel: Gallai Lajos Sajna a megadott e-mail cím : kemenyendre@yahoo.com nem jó. Kérem küldje a jó címet, hogy tudjam csatolni a dokumentumot (Díszoklevél)

Márton Ady Ildikó
Az 50-es évek derekán, gyermekkoromban, a marosvásárhelyi Wesselényi utcában laktunk, nem messze a Kemény családtól.Naponta találkoztunk, beszégettünk. Egy alkalommal elvitt haza hozzájuk. Elámultam a rengeteg könyv láttán. Érdeklődött mit olvasok, hova járok iskolába, a nevem miatt (Ady) talán. Később olvastam a könyveit. A legnagyobb tisztelettel gondolok rá. Kivánom, sikerüljön minden tervüket megvalósitani.

Tokárné Cserháti Mónika
Kedves Géza! Köszönjük szépen hogy körbe vezettél minket a kastélyba,további sok sikert a felújításhoz!Megragadnám az alkalmat hogy Fábián Feri bácsinak boldog születésnapot kívánjak, Isten éltesse sokáig!Kérlek szépen Géza hogyha módod van rá Feri bácsit vezesd körbe a kastélyba,biztos nagyon boldoggá tennéd vele.Előre is köszönöm.

Tokárné Cserháti Mónika
Kedves Géza! Köszönjük szépen hogy körbe vezettél minket a kastélyba,további sok sikert a felújításhoz!Megragadnám az alkalmat hogy Fábián Feri bácsinak boldog születésnapot kívánjak, Isten éltesse sokáig!Kérlek szépen Géza hogyha módod van rá Feri bácsit vezesd körbe a kastélyba,biztos nagyon boldoggá tennéd vele.Előre is köszönöm.

dr Vámos Éva
Sokunknak Fábián Ferenc Tanító Úr mutatta be a Kemény Emlékházat,átvezetett minket a kastély parkon,szavalt,mesélt nekünk,megajándékozott barátságával.Holnap lesz 90 éves!Az Isten éltesse jó egészségben és erőben még tartsa meg sokáig családja körében! Boldog születésnapot kívánok mindenki nevében tisztelettel és szeretettel!